امور دانشجويي

1400/9/17 چهارشنبه
برگزاري مراسم گراميداشت روز دانشجو
مراسم گرامیداشت روز دانشجو، با حضور دانشجویان بخش بهمن و مسئولین دانشگاه و شهردار محترم مهردشت و رئیس شورای شهر و فرمانده محترم سپاه ناحیه ابرکوه، برگزار گردید.

.

طبق هماهنگی به عمل آمده توسط دفتر امام جمعه بخش بهمن ، نشست صمیمی با دانشجویان در ساعت 18 روز 16 آذرماه 1400 برگزار گردید .در این مراسم حدود صد نفر از دانشجویان دانشگاه های شهرستان ابرکوه ، که اکثر آنها از دانشگاه پیام نور بوده اند ، حضور داشتند.
در ابتدا با تلاوت آیاتی از کلام اله مجید مراسم آغاز گردید سپس جناب آقای حجت الاسلام والمسلمین علیزاده امام جمعه بخش بهمن به ایراد سخنرانی پیرامون روز دانشجو و اهمیت و ارزش دانشجو پرداختند. در ادامه گروه سرود حافظان علم و بعد از آن، اجرای مراسم مرشد زورخانه ای بود.  سپس جناب آقای دکتر گلستانی ریاست محترم دانشگاه پیام نور ابرکوه به ایراد سخنرانی و اهمیت و جایگاه دانشگاه پرداختند. همچنین اسامی نخبگان و دانشجویان برتر اجتماعی فرهنگی به دفتر امام جمعه بخش بهمن اعلام گردید تا در نماز جمعه هفته جاری بخش بهمن ، از این عزیزان تجلیل گردد.
در پایان مراسم دانشجویان و مدعوین جلسه ،  با پذیرایی شیرینی و  شام ، دعوت امام جمعه بخش بهمن بوده اند.