1399/8/3 شنبه اطلاعيه ويژه پذیرفته‌شدگان ورودي سال 1399 و انجام مراحل ثبت نام تا نحوه شركت در امتحانات اطلاعيه ويژه پذیرفته‌شدگان ورودي سال 1399 و انجام مراحل ثبت نام تا نحوه شركت در امتحانات  كليه مراحل ثبت نام، پرداخت شهريه، انتخاب واحد، شركت در كلاسها و امتحانات به صورت غيرحضوري انجام مي گيرد. شایان ذکر است ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان براي تحويل مدارك و تشكيل پرونده به مرور و با رعايت نكات بهداشتي تا قبل از 15/9/99 انجام خواهد شد. پذیرفته شدگانی که از معافیت تحصیلی استفاده می‌نمایند (دانشجويان پسر) لازم است حداکثر تا قبل از شروع امتحانات به مرکز مراجعه و نسبت به معرفی آنها به سازمان وظیفه عمومی (پلیس + 10) اقدام شود. همچنين پذیرفته شدگان غیرایرانی لازم است جهت اخذ روادید تحصیلی به مرکز محل قبولی مراجعه تا نسبت به معرفی آنها به مراجع ذیصلاح اقدام لازم صورت پذیرد.
كليه مراحل ثبت نام تا شركت در امتحانات در هشت مرحله تنظيم شده است و توضيحات و لينكهاي مورد نياز در صفحه وروديهاي جديد قابل مشاهده و بهره برداري ميباشد. جهت ورود به صفحه كليك نماييد.
مرحله اول: عضويت در كانال اطلاع رساني دانشگاه و گروه پرسش و پاسخ دانشجويي در پيام رسان سروش
مرحله دوم: تكميل مشخصات و ارسال مدارك و دريافت "گزارش260" از طريق سيستم گلستان

مرحله سوم: اطمينان از پذيرش توسط كارشناس رشته در دانشگاه